Thuisvergelijken Keurmerk

De Bye Bra plak beha is gemaakt van door 3M gefabriceerd materiaal. 3M is in onze mening dé medische tape fabrikant in de wereld. De medische tape zorgt voor het zeer comfortabel liften van uw borst partij zodat een beha niet nodig is. Een bikini, strapless, jurkje of een t-shirt biedt niet altijd de mogelijkheid om een beha te dragen. De Bye Bra plak beha is dan ook uw ideale oplossing. Geen bandjes, geen striemen op de schouder en een zelfverzekerde buste. Hieronder ziet u het Bye Bra effect:

bye bra plak beha

Plak beha testen:

De Bye Bra is o.a. dermatologisch getest en goed bevonden. De medische tape zorgt voor een perfecte lift en is gemakkelijker te verwijderen dan menig andere tape op de markt dat meer een soort plakband is. U kunt de plak beha van Bye Bra tot 8 uur achtereenvolgens dragen. De Bye Bra wordt zowel ondersteund door statements van 3M , alsmede testen die gedaan zijn op huidvriendelijkheid van het testinstituut SGS in Duitland. De Bye Bra plak behakan ook gebruikt worden om de borst partij bij dis-symmetrie te corrigeren. De Bye Bra is verkrijgbaar in verschillende maten. Enerzijds is er de Bye Bra A-C. De Bye Bra AC is voor de cupmaat A tot en met C. Ook is de Bye Bra D-F beschikbaar voor de cupmaten D-F. Heeft u een grote C of een kleine C en twijfelt u? Dan adviseren we altijd de grotere maat. De instructies van Bye Bra staan op de achterkant van de verpakking. Het is belangrijk dat de borstpartij goed vrij gemaakt wordt van vocht zoals olie, zweet of water aangezien de tape anders totaal niet zal plakken. Bestel de Bye Bra via plakbh.nl en u ontvangt er gratis tepel bedekkers bij. Natuurlijk brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Informatie over andere producten:

Brallet: dé bh portemonnee voor tijdens het stappen, voor tijdens het sporten of tijdens het reizen. Veilig, discreet en vooral zeer handig!

Fashion tape: ideaal om openvallende kleding stukken gesloten te houden. Plak de tape op de kleding alsmede de huid en u kunt zonder zorgen de kleding tegen het lichaam dragen. ideaal in combinatie met een paar plak bhs.

Waszak: een ideaal zakje om uw bh in te wassen om beschadiging te voorkomen.

Tepelbedekkers: bedoeld om de areola te beschermen tijdens het sporten (schuren), voor ongewenste blikken (kou) alsmede gevoeligheid bij de jonge moeder (zuigeling).

BH clips: ideaal om bandjes van uw bh weg te werken indien de jurk het midden van de rug bedekt.

Silicone tepeldebekkers: herbruikbare tepel bedekkers ter bescherming van het de areola. BH verlenging: indien u wat meer omtrek nodig heeft voor uw bh is deze verlenging een uitkomst!

BH verlenging: indien u wat meer omtrek nodig heeft voor uw beha is deze verlenging een uitkomst!

Plak BH: ideaal om de borsten te liften op een onzichtbare, comfortabele manier.