Thuisvergelijken Keurmerk

Plak Beha

De plak beha is de ideale oplossing voor vrouwen om borsten te liften, zonder BH bandjes tijdens het dragen van een jurkje, bikini of strapless. De plak beha is een silliconen bh, een push up bh, een ahh bra, een naadloze bh, een onzichtbare bh en een strapless bh in één. Het bijzondere aan de plak beha is dat (naast de kwaliteit) de plak beha (Bye Bra alsmede de plak beha van plakbh.nl) de borsten van bovenaf liften. De plak beha is veilig, snel aan te brengen en vooral comfortabel. U zult merken dat u na een paar minuten vergeet dat u de plak beha aan heeft. Met de plak bh vormt u uw borsten makkelijk en snel, daardoor is een verschil in borst grootte makkelijk te corrigeren. Indien u nieuwsgierig bent hoe de plak bh werkt, kunt u via de volgende video bekijken hoe het aanbrengen van de plak bh alsmede het liften van de buste in zijn werk gaat:

Producten

Plak beha's, strips, tepelbedekkers en overige producten worden geleverd zonderverzendkosten! Wij versturen de producten discreet en veilig naar u toe.

Plak beha | Testen en reviews

De plak beha's zijn uitvoerig getest. De wereldwijd bekende fabrikant 3M is de producent van de plak beha van plakbh.nl (inclusief de Bye Bra). Daarmee levert plakbh.nl een in verschillende testen goed bevonden plakbh van een kwalitatief hoogwaardige medische tape. Wilt u de plak beha een keer proberen? Bestel dan 3 paar. Bent u een heavy user? dan heeft u bij ons de mogelijkheid om 6 paar in 1x te bestellen. Indien u meer volume wilt bestellen, of indien u interesse heeft in wederverkoop dan zijn wij bereikbaar via het contact formulier.

Vragen?

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij vertellen u graag meer over de werking van de plak bh.