Thuisvergelijken Keurmerk

Plak Beha Videos


Meer informatie over de zelfklevende plak beha tape:

De zelfklevende plak beha met de naam Bye Bra vindt haar oorsprong in 2011 nadat het moederbedrijf de rechten ontving op de gepatenteerde plak beha van 3M kwaliteit uit Amerika. De eigenaar van Bye Bra was niet tevreden met de meeste import plak beha's uit onder andere China en maakte het tot doel om in samenwerking met de patenthouder van de plak bh in Amerika, dit fenomeen in Europa te distribueren. De zelfklevende plak beha die borsten lift zonder bandjes is vanaf 2011 is Bye Bra in een vogelvlucht over de wereld gegaan omdat het de borsten van bovenaf lift. De zelfklevende plak bh Bye Bra heeft verkooppunten van Nederland tot Zuid Afrika en van Zuid Korea tot Frankrijk.

Zelfklevende plak beha | Kwaliteit

De zelfklevende plak beha Bye Bra werd in korte tijd dé oplossing om snel en efficiënt de borsten van een vrouw te liften zonder bandjes, zonder dat er een BH of een operatie aan te pas komt. Hiermee is het mogelijk de tepels centimeters te liften en daarnaast kunnen borsten er mee gecorrigeerd worden. De speciale gepatenteerde 3M tape wordt in ziekenhuizen gebruikt en is veilig en vriendelijk voor de huid – wat niet gezegd kan worden van enkele kopieën die helaas op de markt verschijnen.

Indien de borsten verschillen in vorm, of omdat er vanwege een ingreep een ongelijkheid is ontstaan, biedt de Bye Bra een corrigerende oplossing. Maar vooral wordt de Bye Bra gebruikt om strapless, backless, shoulderless of frontless jurkjes te dragen alsmede is Bye Bra (onzichtbaar) te vinden op menig trouwerij onder de trouwjurk. Bye Bra biedt een vrij gevoel, maar houdt de borsten wel op de juiste plek op een natuurlijke manier. De bloemenpleisters die uw borsten beschermen tegen onverwachts harde tepels worden gratis meegeleverd. Plakbh.nl levert daarnaast uw bestellingen gratis af. We proberen orders die voor 15.00 binnen zijn, de zelfde dag nog te leveren. Voor vragen kunt u zich altijd wenden tot het contactformulier.

Perfect Cleavage Tape - Instructies
Plak Beha Tape DD+
Plak Beha Tape - Maten
Plak Beha Tape - Instructies
Bye Bra Plak Beha Tape vs Imitatie